Tivoli in Copenhagen

 

Denne tivolien er veldig gammel i følge info om den:

Georg Carstensen var inspireret af parker, han havde set i udlandet, da han fik kongens tilladelse til at åbne Tivoli. 15. august 1843 slog Haven portene op. Publikum var bjergtagede af det elegante og eksotiske anlæg. Blandt gæsterne var H.C. Andersen, der blev inspireret til eventyret Nattergalen.  Mer info HER

Jeg besøkte denne tivolien sist april i år sammen med en av mine døtre og hennes familie. Det var litt kaldt den kvelden. Vi ble ikke lenge der.  Men den var en fin park:)

Har du vært her kanskje sammen med barn eller barnebarn?

Viser bilder derifra:)

Selv om jeg er en gammel dame, hadde jeg litt artig å besøke et sted:)

Takk for titten!

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Tivoli in Copenhagen

  1. Du er da vel ikke gammel? Og forlystelsesparker blir man aldri for gammel for.
    Fine bilder har du av Tivoli. Jeg har vært der 2 ganger, men det er veldig, veldig lenge siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top