Snille folk

Jeg var på Vita en dag for å kjøpe hårfarge. Håret begynner å bli grått. Da kom butikkdamen til meg og spurte meg om jeg trenger skjønnhetsprodukter på velværerrommet på arbeid. Har nemlig vært der flere ganger for å kjøpe skjønnhetspleie for de eldre. Hun har nemlig samlet litt av hvert som jeg kan bruke for de eldre. Da ble jeg selvfølgelig glad og tok imot. Nå kan jeg  bare å sette i gang med å lakkere neglene av de eldre. Tusen takk for Vita. ( ikke sponset)

Når jeg er først på shoppingsenteret kunne jeg  benytte sjansen til å spise middag der. Kokken min har nemlig reist ombord igjen så da kunne jeg  spise middag ute med god samvittighet.

Ellers nytt prosjekt på arbeid for de eldre.

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

3 thoughts on “Snille folk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top