PERU

Kjære leser,

Tenkt at vi har fått en ny dag igjen i med muligheter og opplevelser . 

Ja, for vi skal sikkert oppleve noe i dag uansett hvor vi oppholder oss:)

Min yngste datter har en opplevelse for livet. Hun reiste nemlig til Peru på ferie og vil oppleve landet. Kanskje du har vært i Peru? Men hvis ikke kan vi sammen oppleve litt av det gjennom bildene sendt av min datter. La oss se et glimt av byen der hvor min datter oppholder seg.

 

Min datter skuer utover horisonten

Tøft

Kirke

Grafiti rundt omkring

Første smak av maten:)

Avslutter med dagens ord:

Se kildebildet

Bildesource

 

                                         Takk for titten og ønsker deg en fin dag:)

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “PERU

  1. Så flotte bilder,, takk for omvisninga. Jeg har vel nevnt at jeg har gått rundt hele Sør Amerika med båt i mine unge dager, men jeg tror ikke vi var innom Peru 🙂 Men det fikk jeg oppleve nå ,, tusen takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top