Dagens prosjekt

Kjære leser….en god kveld til deg.

Hvordan dagen din har vært?

Min har artet seg slik:
Dagens spørsmål på arbeid: ” Hvordan helgen din har vært?

Jeg bruker å gjøre det etter en helg. Spørre hver og en. Jeg synes det er artig å høre hvordan helgen har artet seg  hos hver enkelte særlig hos de eldre.

Det er er veldig viktig å se hverandre og gi oppmerksomhet fordi vi vet ikke om det blir den siste samtalen vi skal ha med vedkommende eller at det er akkurat den samtalen som kan få frem et smil hos vedkommende.

En eldre mann på 93 år  sa til en dame på 58 år ved siden  i dag da vi skulle begynne med dagens trim…” dette skal vi klare”. Det berørte mitt hjerte fordi han som den eldste  som skulle motivere den yngre.

Når jeg tenke meg om, så er det samme ordene jeg bruker til å oppmuntre de eldre til å være med på mange aktiviteter. ” Dette skal vi klare.”

I dag laget vi kunst: Sommerblomster som du ser på bildet nedenfor.

En av de eldre sa at hun har ikke  noe imot å bli kalt en kunstner på gammeldagene, da en dame ved siden av sa at hun har ikke drømt å bli kunster i sin alder. 

( Takker Pinterest for mange ideer jeg henter derifra)

 

Og da jeg gikk en tur etterpå på avdelingen, så jeg at noen har pyntet matbordene med nyplukket blomster fra sansehagen. En god gjerning fra en ansatt som vil gi livsglede til de eldre.

Ja, jeg har en herlig arbeidsplass:)

 

Enn du? Er du fornøyd med jobben din og arbeidsplassen? 

Føler du at du er på riktid sted at du kan bruke talentene dine akkurat der?

 

Ha det så lenge og takk for titten:)

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Dagens prosjekt

 1. Veldig bra at du hører på hva di eldre har å fortelle..og koselig at du inspirerer dem med kreativiteten din 🙂 Rørende med han på 93 som motiverte den yngre..og flott at du som jobber der observerer sånt 🙂 Jeg var veldig glad i jobben min i barnehagen..og følte.. og fikk tilbakemeldinger på at jeg gjorde en bra jobb :)) Veldig fint bilde av deg <3

 2. Jeg tror nok jeg er på riktig sted, selv om jeg har følt det litt tungt etter mye endringer på jobb. Satser på ting retter seg nå 🙂 Og elsker jo tegnspråket og elevene 🙂 Du lager så mye fint med de eldre 🙂

 3. Kjempekoselig og rørende innlegg du har skrevet. Du virker som skapt for denne jobben med de eldre, og du har så mye nestekjærlighet å gi dem. Du tar de eldre på alvor .

  Ved en slik jobb du har er jo aldri noen dager like.

  Så kjempefin kunst dere laget, og de var nydelige 🙂

  Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top