Tilbakeblikk i bilder

Hei på deg! Nå er det mørkt igjen og det er ikke så mye fint å finne ute.

Selvfølgelig kan man alltids gå en tur, men å sitter jeg foran dataskjermen og minnes om den turen vi hadde i Italia sist oktober. 

Har fortsatt en del bilder jeg hadde ikke delt i bloggen før og ettersom jeg hadde ikke tatt vinterbilder i dag, viser jeg gjerne bildene fra forrige turen.

 

På jobben i dag hadde vi begynt å pynte til jul. Vi skal ha førjulsfest i morgen for de eldre og det blir artig.

Pyntet en vegg med:

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

12 thoughts on “Tilbakeblikk i bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top