Snart hjem

 

Minus 12 grader, veldig kaldt, men sola skinner her i Elverum.

Hadde overnattet hos min datter og hennes samboer i to netter. Hadde en avtale på Hamar i går og datteren min kjørte meg til og fra. Snill hun er. Etter det var vi innom shoppingsenteret. Der var det mye fristelser. Vi ble selvfølgelig fristet med både den ene og den andre.
Til middagem spiste vi sushi og det var kjempegodt.
Og nå venter jeg på toget på vei hjem til min snille mann.
Det blir en lang dag….men jeg får nyte vinterutsikten igjen mens toget går. 

Shoppingsenteret i Hamar, sushibaren og maten. 

Ønsker deg en fin dag:)

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

9 thoughts on “Snart hjem

  1. Da begynner det å bli kaldt ja..brrr ! Hyggelig å være med datteren tenker jeg.. Liker sushi men spiser det sjelden.. :)) Kos deg med mannen og god helg til dere <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top