Strikket dokker

Denne  lille gutten her ble født i fjor og bor nå på filippinene hos et av mine barnebarn.

Har også laget en annen, men uansett hvor mye jeg vrir på dem, kommer den frem sidelengs på bildet.

Han bor nå hos en blogger som ville kjøpe den og denne gutten heter Anders. Jeg ga han samme navnet som kjøperen:)

Har du strikket dokker før?

Joy

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

18 thoughts on “Strikket dokker

  1. Jeg har heklet noen rotter 🙂 Hvis du redigerer litt på bildet, “klipper” det litt, så kommer det riktig vei. Det er min erfaring. Åpne i paint, ta bort bittelitt, og lagre som nytt bilde. Så går det på plass. Fine dukker 🙂

  2. frodith: Tusen takk for tipset. Jeg har aldri brukt ” Paint” og må prøve meg. Jeg får problem når jeg tar bilder fra mobilen og da vil den ikke samarbeide når jeg overfører den til pc-en min:)

  3. Har aldri strikket dukker og disse var kjempesøte 🙂 en annen måte å snu bilde på er å bruke alternativet , last ned flere bilder.istedetfor å laste ned et bilde. Da er det et lite merke der du kan klikke roter bilde før du laster det inn på bloggen 🙂

  4. Så flotte! Kjempe flink! Nei, kan så vidt strikke..men ga alltid slutten til mor..så lært aldri å avslutte.. hihi

  5. Så fine dukker du har strikket og i artige farger som barn liker også. Har nok ikke strikket dukker selv men har bare laget dukkeklær. Men jeg vant en strikket dukke på et lotteri for mange år siden og den har jeg tatt vare på:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top