Min lille elefant

Denne bitte liten elefant her hadde jeg heklet for en stund siden, har vel flyttet hus for lenge siden.

Jeg tenkte å lage lignende dyr i fremtiden som kan være med meg overalt. Inspirert av Frodith som har en samling av små dyr. Kanskje kan komme på besøk til henne også en dag:)

Hun fikk ikke noe navn fra meg…men det blir den neste elefanten. Må vel tenke først hvilken farge hun skulle ha:)

Har du noen gang heklet en elefant?

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

14 thoughts on “Min lille elefant

  1. For en herlig elefant 🙂 Den var skjønn!! Og herlig farge. Jeg har aldri laget en elefant, men en fantasi-fant, som sønnen til en venninne fikk: -) )

  2. Så flott! nei her blir det lite hekling..aldri prøvd meg på det.. Denne var virkelig søt da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top