Skapelsens Gud


For helt siden verdens skapelse har Hans usynlige egenskaper vært synlige; det gjelder Hans evige kraft og Hans guddomelighet. Disse usynlig egenskaper kan kjennes ut fra gjerninger Gud har gjort  Slik er menneske uten unnskyldning. Romerne 1:20

Bønn for deg og meg

Himmelske Far, takk for at selv om vi ikke ser Deg, ser vi alt ting Du har skapt. Den vakre naturen…mennesker. Det er mye vakkert. Hjelp oss å ta vare på dem og la oss alltid se Ditt skaperverk som tegn på at Du fins.

Åpne våre øyne på hva Du gjør med livene våre slik at vi ikke føler at Du ikke er tilstede. Vi trenger Deg hver dag. Å føle Ditt nærvær uansett hva vi gjør og hvor vi er. Midt i vanskeligheter, under alle forhold og gjennom Dine velsignelser. 

Jeg ber det i Jesu navn.

Amen
 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

11 thoughts on “Skapelsens Gud

  1. Tqkk for den fine bloggen din Eg leser den kvar dag og din positive innstilling til livet gjev meg glede og håp. På grunn av sjukdom orkar eg vanlegvis ikkje kommentere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top