Tønnølsfjellet del 2

God morgen og håper du har sovet godt i natt. Hvis du hadde sett innlegget i går, delte jeg en del bilder på vei tilTønnølsfjellet. Og her er del to. Det blir tre deler fordi det har vært en del bilder, men det er fine…tror jeg:) Håper du er uthvilt etter en natt søvn så du kan bli med på fortsettelsen av turen igjen:)

Her er bildene!

Bak oss

oppover

 Pass opp! En slange midt i veien. 

flatt landskap her

vakkert ikke sant?

 skummelt tre

Og da tar vi en liten pause igjen for da bør vi vel dra en tur til arbeid i dag også:)

Avslutter med et bibel vers:

Gud er kjærlighet

Elskede! La oss elske hverandre, for kjærligheten er av Gud.

Og hver den som elsker, er født av Gud og kjenner Gud. 

Den som ikke elsker, kjenner ikke Gud, for Gud er kjærlighet.

1. Johannes 4:7-8

Ha en fin dag mine bloggvenner!

Joy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

14 thoughts on “Tønnølsfjellet del 2

  1. Takk for det! Ja, det var vakre bilder.Jeg liker ekstra godt det av treet mot en blå himmel! 😀 Var det hoggorm tro, eller en uskyldig buorm? Jeg er ikke spesielt religiøs, men jeg tror det finnes NOE….. og det bibelsitatet er vakkert -uansett hva man tror!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top