Ett sennepfrø


 

Et sennepsfrø

Dagens tekst:

Matteus 17:20-21 “Fordi dere har så lite tro” svarte Ham. ” Om dere har tro som et sennepsfrø, kan dere si til dette fjellet: Flytt deg herfra og dit! Og det skal flytte seg og ingenting skal være umulig for dere.”

 

Har dere hørt om noen som har tro like stort som et sennepsfrø?

Jesus sa at hvis vi har det, kan vi flytte fjell og ingenting skal være umulig for oss.

Men å akkumulere en slik tro er bedre sagt enn gjort. Jeg skulle gjerne ha en slik tro. For da blir jeg ikke motløs når jeg ikke får det til.

Men takk og pris for Jesus har rom for meg….for alle…for tvilere…for syndere….for de som søker….prøver.

Bønn

Takk Jesus for at Du er veien, sannheten og livet.

Jeg ber for at vi skal følge din vei, leve i Din sannhet og nyte livet som du har gitt oss, uansett hva det fører med seg.

Hjelp oss til å bygge opp vår tro med Dine ord?.like stort som et sennepsfrø.

Amen

 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Ett sennepfrø

  1. Jeg mener tro er slik at det å flytte fjell bare er aktuelt i veldig skjeldne tilfeller. For det å flytte fjellet må ha noe for seg, og dette noe er Sønnen.
    Jeg mener også at vi i fortvilelse kan svekkes i håpet. Jeg mener vi må skille mellom tro og håp. Troen mener jeg er bestandig når den først er der. Men tro uten håp gjør riktig, ikke viktig. Forøvrig er tro ikke glede. Håp er glede. Men det å handle i tro gjør tilfreds.
    Det er forresten en fin blogg du har. Takk for gode tanker!

  2. Tusen takk Anders for konmentar og besøket☺jeg har hatt pause med bloggen, men nå tenkt å bruke det igjen til å dele Guds ord☺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top