Isflakene!

Jeg må innrømme at jeg kunne tenke meg litt varme nå fordi det har vært bare stormer dag etter dag og minus grader i snart en måned nå her i Trøndelag. Heldigvis har det var tørt og solen skinte nesten hver dag. Jeg kan ikke gjøre noe med været eller kulden, men jeg kan gjøre noe med humøret mitt. Så en dag, trosset jeg den sterke vinden, gikk til sjøkanten og tok bilder av isflakene. Fant skjønnheten i den kalde omgivelsene. Jeg synes den har også sin sjarm.

Hva synes dere?

 

 

 

 

Torsdag drar jeg til Filippinene og da får jeg den varmen kroppen min lengtet etter. 

Ønsker dere fortsatt en fin vintermåned:)

JOY

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Isflakene!

  1. Jeg synes du har tatt fine bilder:-) Det er fint å fange det kalde også, for det er jo Norge det også, og nå er det faktisk sånn det er og da er det gøy å få det på bilder. Kjempefine bilder 🙂 Synes du har fått mange forskjellige bilder egentlig også 🙂 av denne isen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top