Bursdag!

I ny og ne blir bestemoren ( meg)  invitert til bursdagene av unge venniner. Denne gangen var det Cristina  som hadde feiret dagen sin.

Cristina er en søt , hardt-arbeidende, ydmyk og utrolig snill dame!. Hun er også flink å lage mat.

Her er  ett gruppe bilde sammen med Cristina og noen av gjestene. Meg i svart og gul kjole.

 Annet  gruppe bilde med flere. Det som er typisk med oss filippinere er at vi liker å posere foran kamera selv om ingen av oss er modeller.

 

Men gjestene var ikke bare fra Filippinene. Cristina har også norske venner. Hun er godt  likt overalt. Vi synes at det er gøy å være sammen med dem også. Og de tåler at vi er litt bråkete når vi samles:)

Norske venner liker også filippinske mat. Her fikk Cristina hjelp fra noen av damene til å lage mat siden hun skulle jobbe den dagen.

og likens med kakene. Jeg kom bare med en tom mage, men det holder vel:) 

Og det som var litt spesielt  med dagen var at en av gjestene har også samme bursdag som henne. Eugene som fylte 20 år samme dag:)

 

En av hovedpunktene var selvfølgelig gave åpning. 

Hun har fått masse drikevarer som dere ser på bildet. Men jeg ga Cristina to par grytekluter som jeg hadde heklet selv og hun ble så glad. Det varmet mitt hjerte.

Men se her da! Askepotten fikk ett par sko som matchet blusen hennes. Artig:)

Og masse lys. Det passer henne som liker å tenne lys overalt:)

Og ikke nok med det! Hun fikk en shorts og det passer akkurat til henne. Det var artig.

 Ellers er det også kjent at når vi er samlet, bruker vi å synge karaoke. Og den kvelden var ikke unntak.

Det fleste sang og koset seg. Jeg holdt meg i bakgrunnen fordi jeg synger som en frosk:) Jeg ville jo ikke ødelegge kvelden for bursdagsbarnet og gjestene!

Her synger bursdagbarnet  duet med samboerens eks kona. Og de er beste venner:) Rørende!

Bildet av samboeren jeg tok den kvelden var uklart, men denne blomsterbuketten er fra han til bursdagsbarnet. Den snille samboeren til Cristina.

Alle sammen hadde koset seg den kvelden og vi lo mye. Bestemoren ( meg) dro hjem i elleve tiden mett og lykkelig, men jeg trengte skjønnhets søvnen min:)

Takk Cristina for en hyggelig dag.

Du er en snill venn som vet hvordan

å pleie vennskapet. Alle sammen setter pris på deg!

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Bursdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top