Bryllupsdagen!

I morgest, skrev jeg dette på Facebook: For 23 years ago, same day today, I said yes to marry this wonderful man of my life. After so many years, my yes will be forever yessss. Your love dear really melts my heart. Happy anniversary to us.

Det kom masse gratulasjoner og takk til alle. Det varmet hjertene våre.

Mannen min fortjener virkelig ros for han er den mest tålmodigeste mann jeg kunne vært sammen med. Ingen som har vist meg så mye omsorg som han  og jeg er evig takknemlig til Gud fordi han har gitt meg den snilleste mannen jeg noengang kunne få. 

I dag, kjøpte jeg en blomster bukett til han før han rakk å kjøpe til meg som han hadde gjort i alle disse år:)

Han inviterte meg og datteren med kjæresten til middag. Mannfolkene vil ikke bli publisert.

Vi dro til spisetedet Matbruket. Her er det ren og fin.

peis inne

Vi fikk tildelt denne plassen

på andre siden

Den store salen. Vi var der tidlig på  ettermiddagen fordi dattteren skulle på arbeid klokka 16.00. Bordene var dekket til de som hadde bestilt lokalet senere på dagen og kvelden.

De har julemat, men jeg bestilte  biff til middag, etttersom jeg har allerede vært på så mange juleavslutninger og julebord og spiste både ribbe og pinnekjøtt.  De andre bestilte det samme.

stekt potet at åt

riskrem til dessert

 

Så nå er det bare å nyte resten av kvelden foran peisen:) 

Det var enda en koselig dag:) Så det  er bare å satse på å være lykkelig resten av livet:)

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

6 thoughts on “Bryllupsdagen!

  1. Gratulerer med dagen til dere begge! Det er fint å kunne markere slike dager og det er hyggelig at du deler den med oss andre – blir glad av det:) Er ikke menn rare.. min vil heller ikke med på bilder på bloggen.. hehe:) God klem fra meg til deg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top