Teddy bear!

Da jeg var barn, hadde jeg ikke en bamse ( Teddy bear) Sannheten var at jeg hadde ikke annet leketøy enn papir dokke som ble klippet fra et gammelt ukeblad. Men, det var mange andre ting å leke med ut i naturen, så det gikk jo bra. Man tenker ikke lenger om det når man vet at maten er viktigere enn leketøy. I tillegg, likte jeg å dagdrømme og å lese enn å leke. I hvert fall trodde jeg.

Nå er jeg over femti år og har fått mulighet til  skaffe eller lage kosedyr. Jeg ble nesten ustoppelig og lager stadig nye. Jeg ble som barn igjen på en måte. Det er et ønske inne meg å oppleve det som jeg ikke fikk mulighet da jeg var barn. Å ha et kosedyr som man kan kose med og trøste seg med når man er lei seg eller når man føler seg alene.

 

Vel, jeg har laget mange kosedyr, men dette er første gangen jeg har laget en bamse. Slik ser han ut.

 

 

 

 

Tenkt det! Bamsen er egentlig barnas favorit kosedyr. Se på min yngste datter da hun var en liten pike. Beklager drakten hennes. Det var mitt lille forsøk å sy hjemmeklær til henne. Hun så jo ut som hun hadde en fengselsdrakt. Men moren viste ikke bedre den tiden:)

 

 

Bamsen har i vært fall hennes trøst fordi hun vokste opp som alene barn her i huset. Og faren som er sjømann hadde ikke vært mye til stede heller. Så bamsen hadde spilt en stor rolle hos oss her i huset.

 

 

Men nå,  er hun 20 år og leker ikke med bamsen lenger. Hun har nå en levende bamse  som kan trøste henne når det trengs.

Jeg begynner å bli gammel, men jeg føler egentlig ikke gammel. Sannheten er at det er nå jeg opplever både barndommen, ungdomstiden og å være voksen og kan gjøre alt det jeg har lyst til. Det fikk jeg ikke mulighet før. 

I fremtiden, vil jeg fortsette å lage kosedyr. Men selv om det gir meg en liten trøst, kan den ikke erstatte den trøsten jeg får fra den levende Gud når livet er som verst.

Jeg liker å klamre meg fra ordene som han har sagt:

 

 

Så hvis det er noen ute der som trenger trøst, tynget av byrder som man ikke klarer å bære og er veldig sliten, så kom til Gud. Han har lovet at Han vil gi oss hvile.

 JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

7 thoughts on “Teddy bear!

  1. Jeg fikk ikke barbi når jeg var liten, så jeg gikk og kjøpte en i 40 års presang til meg selv. Det man savner når man er liten, det sitter veldig hardt i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top