En uforglemmelig dag!

Vel, det er ikke hverdag ble man spurt til å besøke en eldre dame på 94 år som fortsatt bor hjemme og feirer bursdag akkurat den dagen.

Det var min eldre vennine på 66 år som spurte meg om jeg kunne kjøre henne til hennes tante for å gi henne blomster og en kake. Så etter at jeg var ferdig med jobben, dro vi avgårde.

Første stopp var blomsterbutikken. Mens venninen min holdt på med å velge blomster hun skulle gi til hennes tante,  benyttet jeg sjansen til a knipse noen bilder der.

 Og her er bildene jeg har tatt

 

 

 

 

 

Dekorasjoner til hallowen hadde dem også

 Etter å ha hentet kaken fra bakeriet, kjørte vi til bursdagbarnet. Da vi ankommet, var hun fortsatt kledt i badekåpen. Hun fikk ikke tid til å skifte ettersom det var noen som kom tidligerepå besøk før oss. Men det gjorde ikke noe.

Hva som gjør dagen ekstra spesielt var at det var hennes kjæreste som tok imot oss og oppvartet oss med kaffe og kaker. Og han er bare 77 år gammel. Det må være kjærlighet ettersom de har vært sammen i mange år. Hun var 65 år og han var 50 år da de traff hverandre første gangen. Han hadde fridd og hun har sagt ja, men bryllupet ligger fortsatt på vent. De bor fortsatt på hvert sitt hus, men er ofte sammen. Han er hennes høyre hand. Hjelper henne med alt de praktiske. Og denne søte damen er fortsatt ” up to date”. Vet mye, har reist mye og opplevd mye. Hun er til og med en kunstner. Beundringsverdig.  Hun bakte til og med eple kake og brukte vanlig kvern for å male mandler.  Eplene er fra hans epletre. Hans jobb var å sette kakeformen i ovn.  Så vakkert og herlig par.

 

Den herlige damen fikk mange blomster bukketer den dagen som dere ser. Hvite roser er fra min eldre vennine.

 

 

Å få være sammen med dette paret har vært en spesial opplevelse for meg. Hun sa at han liker å samle på aktiviteter, derfor  valgte han henne.

 

Utenfor huset hennes er utsikten nydelig

 

 

Ja, ja. Fra det ene til det andre. Jeg har vært opptatt med å lage julekort i det siste

 og en liten nisse 

 

stekte sveler til de eldre på aktivitetsenteret der jeg jobber 

 

bakte vanilje boller som jeg serverte til andakten vi hadde i kappelet 

 mannen min var prøve kanin

inne bollen 

og ja, det kom snø den dagen også, men nå er den borte igjen. 

 

Ord til ettertanke

Livet er som lerret

Det gjelder å sette mest mulig farge på det

Danny Kaye

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

4 thoughts on “En uforglemmelig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top