Min ny mann!

Jeg bare spøker:)  Man kan jo ikke bytte ut en så snill mann som jeg har, men det skjedde faktisk.

Dere skjønner, jeg jobber på et aktivitetsenteret. De eldre som kommer der har jo i årevis strikket ruter i forskjellige farger og størrelser. Som aktivitør er det min jobb å finne ut hva kan jeg gjøre med dem slik at vi kan selge det. Da blir da penger av det som kan brukes til kos for de eldre. Så jeg sydde sammen en del av disse rutene og det ble en kosedokke. En annen eldre dame stikket et rødt skjerf til dokken. Men ås ble jeg spurt  om jeg har laget meg en ny mann. Jeg svarte jo ja. Hva skulle jeg eller svare da? Men så, må vi jo finne et navn på den nye mannen min min. De foreslå ” Kalle Lazarus, dermed fikk den nye mannen min et navn. Men, det er et problem. Den nye mannen min tilhører aktivitetsenteret. Så de foreslå at vi lodder det ut slik at jeg får mulighet til å vinne den. Jeg kunne kjøpe det hvis jeg ville, men det er flere som er interessert i Kalle Lazarus. Så da blir da loddtreknig isteden.  Så håper jeg at jeg vinner:)

 

                                                                                                                                                                        Kalle Lazarus

 

  En annen dag trillet jeg en eldre dame som sitter på en rullestol på tur. Vi havnet på et shopping senter. Vi har funnet masse spennende ting på butikkenne. 

Som disse høner 

 

 

Nissene og englene. De er ikke til salgs, men man kan lage det selv hvis man kjøpe materialene.

 

 

Og gjett hva som fanget min interesse:) Nissefar og nissemor.

 Jeg tenkte på min svigermor som er så glad i nisser. Kanskje jeg kunne lage en som jeg kan gi til henne som gave til jul. Da kjøpte jeg materialene for nissemor.

 

Jeg begynte med strikkingen i håp om å bli ferdig i rett tid.

 

Etter en uke, ble jeg jo ferdig, men min nissemor er litt rundere enn originalen. Kanskje jeg misforstå bruksanvisningen.

 

Ja. ja. Hun skal få det likevel. Håper hun vil like det. 

 

Jeg ble så inspirert at jeg har laget også kosedyr.

 

 

Si hei til Pluto:)

Den minsten heter Estella. Navnene som de eldre ga til dem.

 

Så her er begge to. 

Akkurat nå holder jeg på å lage kengeru. Da kommer hun til å hilse på dere senere.

Ha en fin dag!

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

4 thoughts on “Min ny mann!

  1. Så mye fint du lager.
    De nissene var kjempefine. Elsker nisser.
    Fine kosedyr også.
    Får håpe du vinner Kalle Lazarus
    Ha en fin dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top