Sensommer vakre farger!

Man kan kanskje kalle det høst, for det er høst nå. Og når høsten kommer, blir det litt mørkere. Men  denne årstiden har vakre farger.

Solnedganger og soloppganger er  uforklanderlig.

 

 

 

 

Og når høsten kommer, den har med seg regnet også. Men regnvannet gir fine nyanser på omgivelsene. Helt utrolig:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker dere en god helg!

                                                                                                 Ord for dagen!

Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, tålsomhet og selvbeherskelse. Slike ting rammes ikke av loven. Galaterne 5:22

 JOY

 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

3 thoughts on “Sensommer vakre farger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top