Hjemmelaget gresskar

Ja, det kryr av gresskar overalt og jeg som liker å gjenbruke ting fant ut at jeg kan lage en gresskar uten å odelegge ett gresskar som man kjøpes på butikken. 

Her er min hjemmelaget gresskar fra garnrester.

Jeg fant ulike garnrester

Jeg klippet to runde mal fra lokket av soddspanet. Klippet hul i midten. Brukte en rundt kopp som mal. Etterpå snurret jeg rundt flere lag med garn.

Jeg brukte litt grønne farger i tillegg

Klippet i midten og knytte sammen som en dusk

Fant en kvist   og blad fra et kirsebær tre som jeg limte på dusken.  

Enkelt å lage og barna kan også være med på det:)

Pynter du med gresskar hjemme på denne tiden?

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top