Advents gleder

God søndags morgen i advent. 

Midt i travehelheten forsøkte jeg å bake julebakst. Disse skulle være havreflarn med sjokolade. Jeg skulle doble oppkriftene, men doblet bare de to første ingrediensene og  glemte å fordoble resten og resultatet ble slik. Men det smakte ikke verst:)

Her er pepperkaketrofler. Det skulle være hvit sjokolade, men jeg hadde ikke. Så det ble brune:) God men mektig.

Ostekveld sammen med vår yngste datter som er hjemme nå helga.

Og nissekona kom ut fra gjemmestedet. Denne laget jeg for min svigermor i 2013. Men kom tilbake til meg da svigermoren er ikke lenger hos oss. 

Og resten av julepyntene kommer etterhvert.

Avslutter med disse ord: 

Når du tenner det første lyset i dag, husk at Kristus er verdens lys. 

Se kildebildet

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

14 thoughts on “Advents gleder

  1. Sikker på det ble godt alt sammen 🙂 De trøflene så nydelig ut 🙂 Fin nissekone du hadde laget da. Håper du får en fin dag <3

  2. Mye godt og mye mektig 😀 Blir ikke laget så mye godt her lenger. Men det er jo fordi det ikke blir spist. 😀 Men ost og kjeks er jo mumsemat 😀 Ha en nydelig første søndag i advent. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top