Dagens dagbok

Nå er det snart i kveld. Det føles i hvert fall slik ut når det er så mørk ute. 

Jeg var så trøtt i dag på arbeid. Det vises på masken:)

Det skyldes at jeg har igjen blitt fristet til  å lese ferdig en bok jeg hadde begynt å lese.

Men plikten må gjøres. Her hadde jeg begynt med et nytt prosjekt som de eldre kan være med på å lage. Snurre garn rundt forbokstav av navnet deres og pyntes med blomster etterpå. Jeg ble ikke ferdig med eksemplet. Vises ferdig produktet senere.

Ideen er fra Pinterest, men jeg brukte pappeske for bokstaver og garn til å snurre rundt.

DIY your Christmas gifts this year with 925 sterling silver photo charms from GLAMULET. they are 100% compatible with Pandora bracelets. I did this for my cousins kids for Christmas one year, but with smaller letters. They loved it. Beautiful Letter Decoration | DIY Crafts Tutorials - mod-home.co

Etter å ha spist en deilig middag som min mann hadde tilberedt ( gratinert kjøttdeig med potetmos og ost på toppen og salat) som jeg glemte å ta bilde, la jeg meg ned for å sove. Etter flere timer søvn på sofa er jeg blitt splitter ny.

Så tente jeg også litt lys for å gjøre det koselig hjemme.

Og nå skal jeg prøve meg på julebakst mens jeg venter på yngste datteren som kommer på besøk i helga. Det blir koselig. 

Ønsker deg en fin kveld!

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

12 thoughts on “Dagens dagbok

  1. Ja det er fort gjort å lese for lenge..når det er spennende…men uff..går utover dagen derpå…Du må ha en god kveld!

  2. Ja. Men synes ikke du ser noe dratt ut i maska nei, fordi du er bestandig så flott å se til at 😍🖐👍👌👏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top