Bytur

Hei på deg! 

Hvordan dagen din har gått i dag?

Min dag har vært bare hyggelig.

Etter en vellykket førjulfest på arbeid  i går kveld for de eldre, dro vi til byen i dag for å besøke et annet Livsglede hjem. Spennende besøk.

Her var jeg på førjulsfesten

Tidlig i dag på  Kattem ( Trondheim) hvor vi var på besøk var det snø og minus 10 grader, men fint vær

I sentrumet av byen Trondheim ønsker trollet jul velkommen

Inne butikkene var det glitter og gull

Lunsjen ble spist på Egon

Avslutter med et graffiti bilde:)

Borte bra, hjemme best!

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

12 thoughts on “Bytur

  1. Ja her var det mye på gang, både på jobben og etterpå. Er så utolig mye rart i utstillinger rundt om, og noe er jo faktisk fint også 🙂 Tusen takk for omvisninga 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top