Juletre fra et reklame blad

God søndags morgen til deg. Håper du har sovet godt i natt og nyter nå dagen.

Jeg for min del prøve å kose meg med å få utløp på kreativiteten uten at det skal koste meg mye.

Ettersom vi får masse reklameblad i posten , tenkte jeg å bruke de til julepynt. På Pinterest fant jeg denne ideen hvor man bretter et blad og vips har man et hjemmelaget juletre.

Hvis du har lyst å prøve, her er fremgangsmåten:

Brette slik hele veien rundt

Etterpå slik

Hele veien rundt

 

Slik ser det ut etter brettingen

Jeg pyntet bare med ledlys som bilde ovenfor. Man kan spray med gulmaling hvis man har lyst.

Enn du? Liker du å pusle eller lage juledekorasjoner  til jul?

Ha ne fin dag!

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

14 thoughts on “Juletre fra et reklame blad

  1. Det var dekorativt og stemningsfullt 🙂 Lager ikke så mye lenger..har så mye pynt som vi har samla i åras løp..så bruker det og kjøper noen blomster :)) Du er veldig dyktig til å lage fine ting… Klem <3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top