Borte bra, men hjemme best

God høst morgen til deg.

Håper du hadde sovet godt i natt.

Vi kom litt før midnatt til Norge fra Firenze. Vi dro fra et nydelig sommervær med litt eksos  til høstvær med mye frisk luft.

Ettersom vi kom så sent i går kveld og rakk ikke båten til hjemstedet,  overnattet vi på Radisson Blue Hotell  som ligger ved flyplassen.  

Romslig hotell og det himmelsk å kunne ligge i senga med hvite laken. Glemte å ta bilde av rommet for jeg var veldig sliten etter reisen. Mye ventetid.

Etter ca 5 timer søvn, sto vi opp til å spise frokost. Må opp tidlig for å rekke tidlig båten hjem .

Deilig med en norsk frokost og det var nok utvalg av mat

Og nå sitter vi i flybussen til båten. 

Borte bra, men hjemme best.

Det regnet da vi dro og det regnet da vi kom😊

 

Ønsker deg en god lørdag og vi blogges.

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

9 thoughts on “Borte bra, men hjemme best

  1. Ja..borte bra..men hjemme aller best….velkommen hjem igjen..og kos deg når du kommer hjem! Ser ut som en flott frokost det der….:-)

  2. Alltid godt å komme hjem etter man har vært på reise. Det har vært kjempegøy å følge med på de kjempefine bildene du har tatt mens du var borte 🙂
    KJempefine bilder du har tatt, og den frokostbuffeten så fantastisk god ut 🙂 Ble sulten her 🙂
    Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂
    Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  3. Mye god mat og fine bilder her ja :)) Man koser seg ekstra hjemme når en har vært på små ..eller store turer 🙂 Klem og fin dag videre <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top