Bursdag

I dag er det min sjømanns bursdag.  Ettersom han er sjømann, passer fint med å spise på en slik restaurant. Vi bestilte fisk med ris, cassava og salat. Smakte himmelsk.

Espresso til slutt.

 

 

Så en hilsen til min sjømann

Til min elskede mann. Du fyller 55 år i dag og 28 år av de har vi vært sammen. Hvem er egentlig du for meg?
Du er en mann som gir meg morgenkyss, avskjeddkyss, velkomskyss, godnattkyss og hele dagens kyss. 
En kjærlig om omsorgsfulle mann som alltid tenke på min ve og vel. Du lytter alltid på det jeg har å si som det er det mest spennende ting i verden. Du sier jo kanskje ikke ofte ordet jeg elsker deg, men dine øyne forteller meg det. At du elsker meg med hele ditt hjerte. Dine hender forteller det. De tar i rundt meg som jeg er din dyreste skatt. De er alltid parat til å reparere alt jeg ødelegger. De lager gode middager. De bretter teppe overfor meg når jeg fryser. Du er en rettferdig man som ikke gir meg alt jeg peke på, men du skjemmer meg bort på mange andre måter. Takk for at du har den sterke skulderen jeg kan lene meg på når livet byr meg imot. Gratulerer med dagen og jeg gleder meg til å tilbringe resten av livet sammen med deg. Hundre år til eller i evighet.

Og nå skal vi utforske mer av Toscana. 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Bursdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top