Hotel Desiree

 

Hei god morgen til deg. Yes, endelig er vi i Italia. Vi kom så sent i går kveld. Det var 5 timer vente tid i Amsterdam. Vi ankommet hotellet med taxi like før midnatt.

Hotellet vi hadde bestilt som heter Hotel Desiree ligger i tredje etasje av en gammel bygning på flere etasjer. Heisen er så gammeldags at vi var veldig skeptisk å ta den. Resepsjonen er en liten skranke gjennom korridor. Men han ved resepsjonen var veldig vennlig. Han fortalte oss at i tillegg til det vi hadde betalt på forkudd på internett er det et eller annet byskatt vi skal betale. 4 euro per person x antall dager.  Synd at de ble ikke opplyst på deres hjemmeside om det. Men ellers  skal vi ikke klage på temperaturen. 

Gjennom det eneste vindu på rommet ser vi bare gamle bygninger på en så smal gate. Men vi skal ikke bli boende på hotellrommet i kommende dager. Så jeg gleder meg:)

Her er hotellet.

 

Fint taklampe:)

 

Frokost bordet….føles som hjemme. Egg, skinke og ost. Litt kaker.

Koselig spisestue.  Fin utsikt.

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Hotel Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top