Goodbye Norge

Noen ganger er det trist til å forlate et sted man er glad i, men i dag etter å løpt som galning for å ikke bli søk våt av regnet før fylbussen, og endelig fikk satt seg inn i flyet og fly avgårde på vei til Amsterdam, da ble jeg bare glad. Jeg tenkte at det er godt å komme seg i le før man blir enda sykere.
Piloten ønsket oss velkommen ombord og lovet litt turbulens gjennom turen pga. dårlig vær. Jeg som trodde at jeg er kommet til et tryggere sted????
Ørene føltes som dem sprengtes gjennom turen….er vel verre ved forskjølelse.
Men turen gikk jo fint uten mye turbulens. Vi fikk jo til og med kaffe med kake ombord.
Neste stopp Amsterdam.


Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

7 thoughts on “Goodbye Norge

  1. Kos deg på tur…prøv å få tak i nesespray til hjemover turen..det hjelper på øreproblemene ved fly og forkjølelse…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top