Skulle vært glad, men

I dag er den dagen jeg hadde lengtet lenge at den skal komme. Reisen til Italia  var bestilt  for lenge siden.  Men jeg har vært syk i flere dager med vonde hals og influensa symptomer at jeg er ikke helt frisk ennå. Men jeg håper at jeg blir bedre etterhvert. 

Jeg tok paracet og tar sjansen at det skal gå bra. Med blandende følelser…tok jeg og min mann hurtigbåten til Trondheim. Reisen begynner….

Ønsker dere en god dag❤

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Skulle vært glad, men

  1. Ønsker deg og mannen din en riktig god tur! Du skal se at du blir bra når du kommer i et annet klima. Håper virkelig det. Ikke noe koselig å være syk når man endelig skal på en etterlengta tur. Vet akkurat hvordan den følelsen er. God bedringklem fra meg <3

  2. Sender gode tanker med deg på reisen. Jeg har god erfaring med å reise i dårlig form, det går oftest bedre enn man tror 🙂 Kos deg du 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top