Imperial Palace East Garden

Hei! Hvordan dagen din har gått?

Min har vært strålende selv om himmelen gråt sine tårer i dag.

Vi var ut på tur med de eldre  på arbeid og vi  kjente den kalde regnet dryppende på ansiktektene. Vi hadde det gøy allikevel.

Danse i regnet…eller rett og slett sprang som en galning på vei tilbake til sykehjemmet. Folk skjønte sikkkert hvorfor det så ut som det var et marathon løp for rullestolene. Jeg kunne ikke dele bildene derifra og derfor tar jeg dere med på en tur til Imperial Palace East Garden i Tokyo, Japan isteden

. Lånt bildene fra min sønn som er der på arbeid. Han sa at det var hellige dag den dag og derfor hadde han fri på arbeid. Benyttet sjansen til å se seg rundt.

Her er bildene!

Håper det er like interessant for deg å se bildene i Japan.

Deler mer i senere innlegg!

Hadde så lenge. Min sjømann er snart hjem og da blir det ekstra koselig i kveld.

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Imperial Palace East Garden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top