Ventetiden….

 

Gardinene flagret på soveromsvindu. Regndråpene laget forferdelig lyd på blikktakene. Og jeg våknet før hanen galer. Satt på alarmen kl.4:30 fordi jeg skulle til byen og skulle ta den tidligste båten. Ja, ja, tenkte at det er best å kle seg godt og ta med paraply.
Gikk ned trappen til badet med nesten halv åpne øyne. Jeg må ha kaldt vann på ansiktet, tenkte jeg for å våkne litt.
Morgenstellet og morgenfrokost gikk sakte som en skillpadde. Hadde fortsatt god tid. Det var bare at jeg er en slik person som foretrekker å ha god tid enn å stresse i siste øyeblikk.
Men da jeg kjørte til båten hadde regnet stoppet. Så et glimt av solen som kanskje ville titte frem i dag.
Jeg tenkte at jeg kunne lese litt i hurtigbåten fordi reisen til byen tar en time, men øynene lukket av seg selv…ville bare til drømmeland. Men så kom hun som skulle ha betaling for båtturen med stor smil i munn. Da var det bare å åpne pengboka og betale.
Jeg kikket litt rundt meg. Det var få passasjer…noen strikker og skravler mot medpassajer. Noen jobbet med pc on noen var som meg. Halv våken så det sånn ut.
Gjennom båtvindu så jeg at vi passerte forbi vakre holmer og det var vakkert å se særlig når solen har våknet.
Det var jo meldt regn i dag, men sannelig så det ut som værgudene var med meg. Turen til byen gikk kjempefint uten bølger, vind og regn.
Da jeg ankommet byen, var det ikke så mye liv ennå. Men en del folk hastet både hit og dit. Skulle til skole eller jobb kanskje. Noen hadde med seg kofferter. Ingen vet, kanskje de reiser til varmere strøk for å forlenge sommeren.
Jeg kjente den kalde luften. Jeg frøs nesten på hendene…kanskje jeg skulle tatt med meg ett par hanske.
Det var tre timer igjen før min avtalte time, derfor benyttet jeg sjansen til å spasere Trondheim by. Tok noen bilder for å slå i hjel tiden. Så kom jeg omsider til legeværelse to timer før avtalt time. To timer til å skrive mine tanker og lese noen andres i bloggverden. Gratis kakao, te og kaffe står på kiltet ved et bord og jeg koste meg med en kopp kakao.
Ventetiden….tålmodighets prøve.
Enn du? Liker du å vente? Hva bruker du å gjøre hvis du er nødt til å vente?
Deler noen bilder fra Trondheims by.

Avslutter med dagens sitat:

But they that wait upon the Lord shall renew their strength; 

they shall mount up with wings as eagles;

they shall run and not be weary and they shall walk and not faint.

Isaiah 40:31

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

17 thoughts on “Ventetiden….

 1. Jøss du har jaggu hatt morgenen med deg 😀 Lenge siden vi tråkka rundt i Trondheim så takk for titten :D,, eller var jo i mai faktisk 😀

 2. Kjempefine og nydelige bilder du har tatt 🙂 Jeg blir kjempestolt av å bo i slik fin by 🙂
  Båtene mellom der du bor og Trondheim er jo kjempefine, og de flyr bortover vannflaten 🙂
  Det er helt ok å vente, men hvis jeg vet jeg skal vente kjøper jeg meg en kopp kaffe for å ha. Den koppen smaker kjempegodt 🙂
  Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Går det båt fra deg og inn til Trondheim? Det visste jeg ikke 🙂
  Jeg liker ikke så godt å vente, men det har bedret seg etter at jeg ble voksen.
  Mange fine bilder av Trondheim. Jeg har vært der en del ganger og jeg har også vært inne i Nidarosdomen.
  Leser at du var på sykehuset! Håper at det ikke var noe alvorlig med deg <3

 4. nydelige bilder,jeg liker Trondheim jeg,skal til Melhus i helgen og besøke sønn,ikke så langt fra Trondheim det da :=) Tja hva gjør en når en venter,leser gamle ukeblader eller kjøper med et nytt et :=)

 5. Ja det var litt av en dag…lang vente tid da…to timer! ja jeg pleier å gå tur om jeg må vente på noe…men her om dagen satt jeg i bilen 45 min å ventet…hadde med boka mi, men satt bare å så på folk og telefonen…hihih…flotte bilder!

 6. har som regel aldri ekstra tid, men når jeg har det liker jeg å gå på en kiosk og kjøpe frokost og en kaffe eller kakao eller noe 🙂 koelig innlegg og mye stemning <3 herlig! <3

 7. poesimylife: Ja, det går hurtigbåt fra Ørland der jeg bor til Trondheim.

  Trondheim e ren fin by. Jeg har ikke vært inne Nidarosdommen.

  Takk for at du bry deg. Det er ikke noe alvorlig med meg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top