Aker brygge

Hadde vært lenge nysgjerrig til å se Aker brygge  på grunn av det omtales som en av stedene i Oslo som er verdt å se. Der finnes det  shoppingsenter, restauranter, båtliv og en liten park fant vi ut. Det yret av liv. Turister og småbarnsfamilier. Mennesker med ulike hensikter.

Jeg og min søster tok en liten hvil på en benk da tre personer med asiatisk trekk kom for å hilse på oss. Og vi fant fort ut at de også var fra Filippinene. Men at de er Jehovas vitner, ante vi ikke noe om før de begynte å snakke og ville gi oss noen brosjyrer.  

Interessant å snakke med dem, men vi har vår egne kristne tro. For å ikke komme i mer diskusjon med dem, sa vi at vi måtte gå videre fordi vi har en buss å rekke etterpå. 

Men her er en liten glimt av Aker brygge som du kanskje hadde vært innom allerede mange ganger.

Hmmmm! Sukkerspinn!

Plutselig var jeg som et lite barn igjen.

Hadde ikke småpenger…måtte låne fra min søster bare for å få kjøpe et sukkerspinn. 

Hun som solgte sukkerspinn er så fargerikt akkurat som hennes liten salgsvogn  og jeg spurte om jeg kunne ta bilde av henne.

Og hun sa ja. Hun blir ofte spurt  sa hun og det gjør ingenting.

Fra en fargerikt dame til en annen farge…jeg mener bilen.

Lekker bil syntes mannen….

Vi var veldig nysgjerrige begge to, mens jeg ble distrahert av å se på ryggsekken hans. Den var spesielt da. Og plutselig husket jeg et dyr som jeg hadde sett på en film da han bøyde seg slik.

Ellers synes jeg at denne store klokken pyntet godt marinen

Resten av bildene der

Ja, ja. Bilene kan brukes til alt!

Fargerike salgsbodene 

Men som damene flest…fant vi ut at det er mer spennende å gå inn til butikkene og vi brukte isteden tid der inne til føttene verket.

Ja…et menneskehjerte har masse lyster. Det er uendelig mye og lystene øker og øker dess mer vi blir fristet av verden. Vi ville se, oppleve, eie og mye mer. 

Men i bibelen står det :

Ha din lyst å glede i Herren, så gir han deg alt ditt hjerte be om.

Salme 37: 4

Spørs selvfølgelig om hjertene våre er rene.

Salige er de rene av hjertet, for de skal se Gud.

Matteus 5:8

Min bønn

Skap et rent hjerte i meg, Gud,

gi meg en ny og stø ånd.

Salme 51:12 

Med ønske om en ny dag til deg og nye muligheter

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

13 thoughts on “Aker brygge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top