Las Casas Filippinos de Acuzar

Da jeg var på Filippinene sist april hadde jeg sammen med familie tenkt å besøke dette stedet, men de var “full-booked” så vi fikk ikke se stedet. Men forrige helg, besøkte sønnen med familie hans stedet. De tilbrakte en lang weekend der. 

Las Casas Filipinas de Acuzar ( Info her)

Litt info på engelsk fra deres websiden:

Vanguard of Filipino heritage.

Travel back to Old Manila when you step foot in Las Casas Filipinas de Acuzar. Home to Jose Acuzar?s collection of restored Spanish-Filipino houses, Las Casas Filipinas de Acuzar showcases the best of Filipino heritage and culture.

 

Vi var under spansk herredømme i 400 år og litt artig å se hvordan de bodde før. Min farfar var  faktisk spansk. Min far halv spansk:)

Fikk låne bildene og la oss ta en tur i lag:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Takk for at du ble med en tur. De hadde også vist en del tradisjoner som folkedans og måtene de gjorde arbeid på den tiden, men kanskje kan vise det en annen gang for innlegget hadde jo allerede mange bilder.

Lånt bildene fra min svigerdatter:)

Ha en fin kveld:)

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Las Casas Filippinos de Acuzar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top