Når hjernen er i gir

God kveld…nå er det vel snart legge tid for noen og det blir vel snart for meg.

Hjernen er blitt aktivisert i dag. Hadde brukt hjernecellene mine til å komponere hjemmelaget kort. Kortene selges der jeg jobber fordi mange eldre kunne ikke dra til butikken for å kjøpe kort når de har tenkt å gi gavepenger til sine. Og det var lite utvalgt igjen derfor jeg laget en del i dag.

Her er kortene!

 

 

 

 

Liker du også å lage kort til ulike anledninger eller hadde du prøvd det?

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Når hjernen er i gir

  1. Åh, du kreative sjel! Disse er flotte! Så heldige de er på din arbeidsplass som har ei sånn dame som deg der! Dette er jo bare kort til å bli glad av! 🙂

  2. Så flotte! Nei sånne kort er jeg ikke noe flink til…er sånn “fikle arbeid” det orker jeg ikke…hihih..Men de er jo lekre da….Flink er du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top