Jeg blir sulten når jeg ser på all maten!

 

Ja, det er lørdag og det er noe som kalles “lørdagsgodt.”

Vi har da vel lov å unne oss  noe godt på lørdagene?

Kanskje jeg kan friste deg med noe fra bildene av ulike matretter da min sønn spiste ut sammen med familien hans. Han fylte 40 år og datteren som hadde samme bursdag  på samme dag fylte 14 år. Ikke noe stor feiring. 

Herlighet! Jeg føler med selv bare som en 40 åring som har nettopp begynt med livet:)

Jeg fikk sønnen min da jeg var 16 år gammel.

Her er familien hans. Den eldste var på skolen og hadde ikke mulighet til å være med. Men i dag er de alle på en “weekend get away”  på et sted som heter Las Casa Filippinas De Acuzar. Deler bildene derifra i et senere innlegg.

Restaurant heter Sambokojn og ” eat all you can” sted.

Utvalgt av ulike matretter

 

 

En av døtrene mine som hadde også  bursdag  på samme dag feiret dagen på et hotel som heter Dusit Thani Hotel.  ( Fikk lov å dele ut dette bildet) 

Og der var det også mye mat å velge i mellom. Sjømat

Helstekt gris

Og kake til bursdagsbarnet

Her er et bilde fra en restaurant de hadde også vært og spist. Jeg synes det var litt artig med fugleburene på taket. Vet ikke om det blir tillat slik i Norge?

Og min middag for i dag!

Neste uke jeg skal  besøke min yngste datter i Elverum for hun skal også ha bursdag:)

Hva har du  spist til middag i dag?

Liker du å feire dagen ved å spise ut på restaurant?

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

6 thoughts on “Jeg blir sulten når jeg ser på all maten!

  1. Så mye fargerik og flott mat! Det ser jo så godt ut…Jeg har tatt det veldig enkelt…ferdig rett fra butikken…Bjørn jobber og jeg er alene…Da syne jeg det er veldig greit…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top