Ulykkeskjolen

Var innom shoppingsenter en dag for å kjøpe en gave til en liten gutt, men jeg så denne kjolen på salg og jeg måtte bare kjøpe den fordi jeg synes den var så nydelig. Selv om skapet var jo allerede stappfulle av klær.

Og i dag brukte jeg den. Først syklet jeg til jobben i buksa og t-skjorta, ettersom det  var tidlig på morgenen og ikke så varm da. Hadde kjolen i veska. 

På vei hjem, sola skinte sin sterkeste stråler og jeg fant ut at jeg kunne sykle i kjolen. Og dumme meg som ikke tenkte at kjolen kan hekte fast i sykkelen fordi den var lang. Og da skjedde det. Etter noen meter holdt jeg på å stupe i asfalten pga. kjolen hektet fast på sykkelen. Men heldigvis fikk jeg stoppe sykkelen. Jeg prøvde å prøvde å dra kjolen fra sykkelen, men det var umulig. Jeg kunne ikke bare rive den bort heller. Både jeg og kjolen var koblet i sykkelen.

Da kom da plutselig en snill mann som spurte om jeg trengte hjelp. Og etter en del forsøk, fikk han løsnet kjolen fra sykkelen. Kjolen var blitt grisete og det ble litt skadet. Men jeg var takknemlig. Heldigvis hadde på meg singlet. Jeg tok på meg buksa ( hadde det med meg i veska) midt på gata og tok av meg kjolen og syklet hjem.  Folk lurte sikkert hva jeg holdt på med, men jeg måtte bare bytte. Jeg torde ikke å sykle mer i kjolen. Den kjolen glemmer jeg aldri.  Synd at den ble skadet fordi jeg likte den så godt.

 

Enn du? Hvordan dagen din har gått?

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

14 thoughts on “Ulykkeskjolen

 1. Hei!
  Åhhhh så trasig da 🙁 Jeg forstod tegningen når du begynte å fortelle om sykkel og kjole…………….. og ulykkeskjole…. Jeg så for meg deg flagrende i flott kjole på sykkel i varmen………. men den gang ei…. bare noen meter og den hekter seg i sykkelen :-/ huff det var trasige greier.
  FLott at du fikk hjelp sier jeg bare 🙂
  GOdt det finnes snille mennesker som hjelper 🙂
  Kanskje du kan fikse på den så den blir brukendes igjen? For den var fin til deg dag 🙂
  Ønsker deg en fortsatt fin mandag!

 2. Å, så kjedelig! Godt det gikk bra med deg <3
  Jeg har erfart at vide bukser og kjoler sykler jeg ikke i. Det er så fort at det kommer i sykkelkjede eller hjul etc.
  Nå gjør nok ikke du det mer heller. 😉
  Flott kjole!

 3. Nå har jeg hatt meg en god latter Ligaya. Så for meg deg og kjolen og sykkelen,, skjønte hva som ville skje… god du Ligaya….

 4. Du allmektige så glad jeg er for at jeg ikke går i kjole 😀 Men det er jo vakkert da 🙂 ,, når den ikke får lyst å ta seg en sykkeltur 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top