Bading og bursdag

God søndagsmorgen. Det er flere som hadde klaget om varmen i det siste, men jeg nyter det. I går var det så varmt at jeg syklet en tur i stranda i nærheten og badet. Jeg fikk med meg en snill nabo som holdt på å sole seg til å være med. Og vi hadde det kjempegøy med  å prøve den forfriskende sjøvatnet. Det var også masse folk der, barn og voksne som koset seg ved stranden.  Herlig! 

Men ettersom jeg var invitert til et barneselskap, selv om jeg allerede  er bestemor, fikk vi ikke bade lenger en vi burde. Vi fant ut at vi kan gjøre det igjen en annen gang.

Men i dag, blåser det veldig mye, har forresten gjort det hele natten og det er meldt regn, så da blir det ikke noe bading i dag på sjøen. Fikk ikke ta bilde mens vi badet på sjøen i går. 

Men har bildene på bursdagsfeiring.

Her er bursdagsbarnet Christian. Han  fylte 3 år.

 

Og her er all maten til gjestene både til barn og voksne.

Kakebord

og noen av gjestene

Det var mye mat som vi hadde fortært. Så da jeg kom hjem, spurte jeg min mann om vi kunne gå oss en tur for å forbrenne litt kalorier og han ble med på det. 

To bilder fra gåturen. Denne skal vel til Nordsjøen. Et fundament til Johan Sverdrup feltet.

Vakker villblomster

Etter turen, gikk vi en runde i hagen vår for å kikke på frukttrærne som vi har. Kirkebærtreet har masse frukt og det er litt plommer. Men det som gjorde meg veldig glad var at for første gangen etter mange år, har epletreet  vårt produsert en del epler. Dem er ikke moden ennå, men hvor artig det er.

Måtte spist kirsebær før fuglene oppdager dem.

Avslutter innlegget med dagens sitat:

For å få vakre lepper, tal gode ord.

For å få  pene øyne, se etter det gode i mennesker.

For å få en slank figur, del maten med de som sulter.

For å få vakkert hår, la et barn buste det til en gang om dagen.

For å få en god holdning, gå med vissheten om at du går aldri alene.
Sam Levenson

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

14 thoughts on “Bading og bursdag

 1. Hei !
  Gode ord å ta med i dagen 🙂
  Ja nå er det virkelig herlig å ta et bad – varmen er god den 🙂 Koselig med bursdagsfeiring og dere hadde mye god mat der 🙂
  FLotte bilder!
  Ønsker deg en god søndag 🙂
  Her har det regnet kraftig i natt og tidlig morgen 😀

 2. Bursdag du liksom,, det der så jo mer ut som en blanding av konfirmasjon og julesamling for familien 😀 Og den badinga, ja den hoppa du fort over 😀 Mener jeg så den offshore konstruksjonen når vi kjørte sørover i sommer.. Men kan jo ta feil når det gjelder stedet 😀 så nevner ikke navn 🙂

 3. dedicat: Den platform understell så vi også på Aker Verdal da vi kjørte forbi på vei til Tautra. Men den ble sikkert ferdig og ble sendt dit det skal:)
  Når det gjelder bursdagsfeiring, det er slik filippinske folk gjør det:)
  Det holder ikke bare med pølser og brød:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top