Gammel og glemsk

I går hadde jeg gjort noe som gjorde meg så trist. Jeg hadde lovet et ektepar at jeg skulle på et møte hos dem og jeg hadde gledet meg til det møte i lang tid på forhånd, også kom dagen og jeg glemte det rett og slett. Jeg som ikke pleier å glemme en avtale i det hele tatt og alltid kommer for tidlig til møtene. Min mann sa at når jeg glemmer et så viktig møte for meg, da har jeg for mye i hodet.  Heldigvis, ble jeg tilgitt etter at jeg ba om tilgivelse dagen etterpå fordi jeg glemte avtalen.

Da jeg våknet etter middagshvilen i går, glemte jeg at jeg skulle på det møte og ble med mannen min isteden på en sykkeltur for  å se på et fugletittetårn.

Der er fugletittetårn

Plassen heter 

Veldig fint i område

Vi så en mann der…mulig han er ornitolog eller har han det bare som en hobby. Mannen minn hadde snakket med han. Han bruker mange timer og dager for å studere bestanden. Jeg sa til min mann at jeg er heldig fordi hobbyen hans er å titte på meg isteden av fuglene:)

 

Nærbilder av flora og fauna

I dag ettersom sola skinner, hadde mannen min dekket til middag på veranda. Og da jeg kom hjem fra arbeid, var det bare å sitte ned og spise middag. Så snill mann skal man lete lenge. Jeg er heldig som  har funnet han.

Grillet kylling

Og grønnsaker

Enn du? Hadde du glemt en viktig avtale noen gang?

Med dette ønsker jeg deg en deilig kveld.

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

6 thoughts on “Gammel og glemsk

 1. Jeg har gjort som deg, glemt en avtale, men kommet på i siste liten, så jeg rakk likevel. Men det var en ekkel følelse likevel..

 2. Ser veldig fint ut der i det fugleområdet 🙂 Kjekt å kunne se noe sammen med den man er glad i <3
  Jeg er veldig glemsk. På dårlige dager kan jeg glemme hvor jeg skal, selv om jeg er på vei dit. Men det er nok sykdommen min som gjør det sånn. Av og til når jeg skal fortelle noe, kan jeg plutselig glemme enkelte ord. Og det er ikke noe gøy. Jeg har opplevd å begynne å lage middag, og så har jeg glemt hva jeg skulle lage, mens jeg står der på kjøkkenet.
  Kan dere grille ute der dere bor? Her hos oss er all bruk av grill og åpen ild strengt forbudt i disse dager. Har vært forbudt i en tid nå. Det er så fryktelig tørt.
  Kos dere masse videre sammen, og så husker du sikkert bedre når du fikk den påminnelsen <3

 3. Eva: Ja, vi råder ikke over vår helse. Glemsomhet sniker inn dess eldre vi blir. ?
  Det er ikke grill forbudt her ennå. Ikke hjemmegrill i hvertfall.
  Takk for besøket og ha en fin lørdagskveld?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top