Farvel!

God morgen til deg. Håper du har sovet godt i natt. Jeg har sovet, men våknet veldig tidlig…4 tiden. Prøvde å sove igjen, men fikk ikke til. 

Tittelen til dette  innlegget er “farvel” fordi i går sa vi farvel til en venninne som har fatt arbeid i andre land. Men hun har invitert oss til en boodle fest. En tradisjon vi  har på Filippinene hvor maten blir anrettet på bordet og alle sammen spiser med hender. Og her er maten som vi skulle spise. 

Gruppebilde…det kom flere etterpå for å si farvel.

Har du noen gang vært med på en Boodle fest?

Tidligere den dagen på arbeid

På bildet nedi er en dame som heter Fillis og hun er fra Kina. Hun er også min venninnene. Hun bor tilfeldigvis i nabolaget av en gård hvor jeg sammen med de eldre  skulle  besøke og jeg hadde spurt om hun kunne synge norske og kinesiske sanger til oss ettersom hun er en opera sangerinne. Eieren av gården spilte keybord.

Fillis sang med stor entusiasme  til stor glede av oss alle. Vi hadde ikke hørt en kinesisk sang i levende leve før, så det var en opplevelse for oss alle sammen og det var både fint og rørende. En eldre mann begynte faktisk å nynne med. 

Har du hørt en kinesisk sang før?

Avslutter innlegget med dagens  bønn:

Takk Gud for at vi er ikke ansvarlige for at Dine løfter skal gå i oppfyllelse.

Du har kontroll over alle ting.

Men jeg ber for at vi ikke skal være i veien for Deg,

men gå med Deg.

Sette vår lit til Deg.

Takk for at vi kan hvile i Dine hender når livet blir for tøft.

Takk for at Du fyller oss med din kraft når vi er kraftløs.

Du er vår lege som leger det dypeste sår.

Takk for visdom som Du gir til oss i alle anledninger.

For at sammen med Deg kan vi seire over de onde.

Takk for at selv om dagene kan by på mange utfordringer,

de gir også mye glede.

Takk for lærdom og inspirasjon fra alle hold. 

Jeg ber denne også for hver og en som leser dette innlegget.

I Jesu navn. Amen

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Farvel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top