7 år

Hva som er viktig egentlig med sju tall? Det begynte kanskje med at Gud skapte himmel og jord i seks dager og hvilte i sjuende dag. Så hører vi  om lykke tall sju, sjuårs-krise også videre. Da jeg googlet sju-tallet  var det enorm med informasjon om akkurat det tallet, men jeg skal ikke begynne med det her.

Det jeg skal fortelle er min yngste barnebarn som nettopp fylte sju år og hadde en storslagen feiring på Filippinene. Mange kan kanskje si at det var ikke nødvendig og det var for mye av det gode. Men faren hennes ( min sønn) ville spandere en slik bursdagsfeiring til hans yngste datter og hadde råd til det. Og kona hans jobbet hard med koordinering og forberedelser osv. Så hvorfor ikke? Min sønn hadde  ikke opplevd mye av en slik oppmerksomhet fra hans far da han var en liten gutt, derfor jobber han så hard slik at barna hans skal ha det godt.

I begynnelsen måtte han og kona hans dele på en McDonald hamburger fordi de hadde ikke råd til noe mer. Delte en pakke nudler til hele familien. Sønnen min  måtte gå gjennom mye slit og arbeid før han oppnådd det de har i dag. Jeg delte ut hans historie

( My Cinderella man) i bloggen før. Du kan lese den hvis du vil. Linken er nede.

My Cinderella man

Her er han, kona og barna

Han er hjemme nå etter turen hans i Japan gjennom jobb sammenheng. De bor på Filippinene.

Her er feiringen.

En del av programmet. Ungene danset moderne dans. Hadde  sett en del av øvinger da jeg var der på feire  i mars måned. Flinke barn.

en tryllekunstner som underholdt

Pølsebod og snowcone boder

Mat og dessert

 Gaver de ga til alle barna som var invitert

 

barn i såpeboblen ( En del av programmet)

en annen dans som ungene hadde også øvd

godteri avdeling

lokalet med gjestene

Barnebarnet ( Aerith) satt her mens de andre gratulerte henne og hørte på talen som ble gitt til henne. Jeg hadde sendt en hilsen som ble lest for henne der. Artig

Kaken! På Filippinene er det normalt at det er bare en kake uansett hvor stort selskapet er. Men masse andre mat isteden! 

og nå er hun hjemme og er vel lykkelig for alle gavene hun har fått:) 

Neste storslagen feiring blir det når hun fyller atten år. Slik er tradisjon på Filippinene. Først 7 år, etterpå 18 år.

Jeg er veldig takknemlig for alle velsignelser fra Gud. Det har ikke vært alltid slik, men nå har vi det bra og jeg er takknemlig. Lykke til videre Aerith!

Din bestemor!

Avslutter med dagens ord:

Jeremiah 29:11

For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.

Ligaya

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

12 thoughts on “7 år

  1. Så morsom feiring, og når det ikke er så stort før 18 igjen er det jo kjempe -fint da 🙂 Gøy å se hvordan de feirer 🙂

  2. Ojjj..det så ut som et stor selskap ja…herlighet for en fest! Gøy da..og godt det ikke er sånn hvert år..hihihi…Gratulerer til henne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top