Den gamle tiden

Jeg traff en eldre dame på  kirkegård en dag og vi snakket litt om å være gammel. Hun gikk med en krykke, men hun klarer seg alene selv og kjører fortsatt bil.  Hun  sa at hun trener jevnlig fordi hun mener det er veldig viktig. Jeg var enig i det fordi hvis man ikke gjør det, forfaller man.

Men jeg sa også at det er fint at vi blir gamle, de gamle  har også  sin  sjarm. Hun sa at hver alder har hver sin sjarm:)

Det fikk meg til å tenke på alle de gamle husene jeg om min bedre halvdel så i Stockholm en gang. Det var på en park hvor de vises hvordan husene var bygd i gammel tid. Fascinerende. 

 

 

Det var kledt slik før

 

Hva synes du? Liker du å bli gammel eller liker du gamle ting?

Avslutter med en dikt på engelsk:

Doubt sees the obstacles;

Faith sees the way.

Doubt sees the darkest night;

Faith sees the day.

Doubt dreads to take a step;

Faith soars on high.

Doubt questions, ” Who believes?”

Faith answers, ” I.”

Author unknown

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Den gamle tiden

 1. Jeg elsker gamle ting, og gamle mennesker…de har helt klart sin sjarme! OG viser at de har levd et liv…fascinerende….Flotte bilder! ha en god dag!

 2. Hei!
  Et flott dikt.
  Ja de gamle har mye erfaring…………. og de har faktisk vert unge som deg og meg………….. og de VET 🙂 Det er slik, og det har jeg fått erfare og jeg kjenner det i meg selv, at årene går og alderen siger på, men inne i meg selv er jeg ung som en 25 åring……………… jeg forstå i dag hva de “gamle” mener når de sier de har et ungt sinn i en sliten og gammel kropp.
  Fine gamle bygninger.

 3. Etdiktomdagen: Ja, det er sant. Jeg er 56 år, men jeg føler at jeg har nettopp begynt med livet:)
  Takk for besøket og for at du liker diktet og bildene:)
  God helg:)

 4. Kjempefine og nydelige bilder 🙂
  Jeg liker også godt gamle hus, og historien om husene og hvordan menneskene levde på den tiden!
  Tusen takk for det kjempenydelige diktet 🙂
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂
  Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top