Dagen i dag!

Dagen i dag gikk i ett. Alarmen ringte halv fem. Og  selv om jeg ville gjerne sove mer, sto jeg opp for å stelle meg tidligere i enn vanlig  arbeidsdag fordi jeg skulle bli med sjefen min og andre arbeidskollega i  Stjørdal i jobbsammenheng. 

Stjørdal er en fin by, men vi hadde det så travelt å komme til møtestedet at jeg rakk ikke å ta noen bilder. Det eneste jeg fikk ta bilde er denne karen som så sur og sint ut.

i

Men etter oppdraget vårt i Stjørdal, fikk jeg god tid å vandre i Trondheims gata før jeg tok båten på vei hjem.

Her er noen bilder.

Og da jeg kom hjem, plukket jeg blomster i hagen min både villblomster og fra blomsterbedet. Skulle egentlig tatt den med til kirkegården i dag fordi det er bursdag til min svigermor, døde brått for en liten stund siden.

Men jeg får ta en tur i morgen men en bukett til henne.

Enn du? 

Hvordan gikk dagen din?

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

11 thoughts on “Dagen i dag!

  1. fruensvilje.blogg .no: Takk:) Jeg trykket feil. Jeg skulle skrive tekst, men trykket jeg til publisering:) Men nå hadde jeg skrevet teksten for bildene:)

  2. fruensvilje.blogg .no: Ja, der er en fin by:)
    Artig med litt forandring, men jeg var så nervøs. Vi holdt foredrag for å presentere Livsglede arbeid til et annet sykehjem i Stjørdal. Men det gikk heldigvis kjempebra:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top