Bobilferie

Tilbakeblikk:

God morgen! I dag åpner himmelen sine sluser. Det regner og alle som er ute akkurat nå fikk en dusj av den kalde regnet. Vel, det er jo godt for den tørste jorden og plantene fordi det har vært mange solskinnende dager i det siste. Selv om jeg liker solskinnende dager, skjønner jeg at vi må ha begge deler. Livet er jo også slik. Vi har både sorger og gleder. Mørke eller lyse dager. 

I like stunder er det godt å se litt tilbake på solskinnende dager. 

For en stund siden ble jeg og mannen min inspirert av et ektepar i nabolaget som hadde kjøpt en bobil. De fortalte om spennende turene de hadde. 

Da vi kom hjem snakket vi om det og ble enige at vi kan prøve det også. Men vi trenger ikke å kjøpe bobil med det første. Vi kunne leie en bare for å prøve.

Så gjorde vi det.

Her er bobilen vi leide. Veldig komfortabelt og har alt som trengs inne for å a en behagelig ferie.

Vi tenkte å ta en tur først til datteren vår som bor i Elverum fordi hun skulle ha bursdag den gangen, deretter kjøre til Sverige.

Vakre motiver underveis

 

Vi kjørte ikke helt frem til Elverum den første dagen, men overnattet på en campingplass. Glemte navnet på stedet, men det var en vakker plass. 

Dagen etterpå ankommet vi Elverum. Datteren vår hadde ordnet lunsj til oss. Etterpå dro vi til sentrum fordi  hun sa at hun hadde funnet et par fjellsko for meg som var på tilbud. Hun ville ikke at jeg skal vandre igjen på fjellturer med gule støvler. Ikke bra for føttene. 

Her er far og datter

Jeg så en fin statue der.

Etter at vi hadde spist middag ute og fikk smake på kakene som datteren vår hadde bakt, kjørte vi videre.

(kornåkrene var klare for høsting på den tiden)

Et sted i Sverige. En overnatting til på en campingplass her.

Fortsetter med turen til neste innlegg…vi kjører videre til Stockholm

Avslutter med dagens bønn:

Dagens bønn for deg og meg:

Herre, la takknemligheten stige opp fra sjelene våre og love Ditt Hellige navn.

La oss huske Dine velgjerninger. Din kjærlighet som overgår all forstand.

Takk for at du har tilgitt våre synder og leger all vår sykdom.

Du fridde oss fra graven og kronet oss med godhet og miskunn.

Du fyller våre liv med alt som godt er, og gjør oss ung igjen som ørnen.

Takk for at Du griper inn og frelser og lar alle undertrykte få sin rett.

Takk for at Du har vist veien for oss. For Dine gode gjerninger. For Din nåde og barmhjertighet. Du er langmodig og rik på miskunn.

Takk for at tilgivelse og at du anklager ikke oss for alltid og er ikke evig harm.

Takk for at så høy er himmelen over jorden, så stor er Din nåde mot oss som frykter Deg. For Du vet hvordan vi er skapt. Du kommer i hu at vi er støv.

Fra evighet til evighet er Din miskunn over oss som frykter Deg.

Din rettferd når til våre barnebarn. Så hjelp oss til holde din pakt og huske på Dine bud og leve etter dem.

Prise Deg Gud som har trone i Himmelen?som har bosatt seg i våre hjerter.

Din røst er mektig og har kraft. Takk for skjønnheten rundt oss som Du har skapt. Fargene, formene, nyansene og de vakre.

Kraftfullt er Ditt skaperverk. Amen 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

16 thoughts on “Bobilferie

 1. Campingbil er en fin ferieløsning for veldig mange mennesker, og veldig kjekt å komme seg rundt selv, uten å være avhengig av andre.
  Jeg har ikke selv feriert i campingbil, men campingvogn hadde vi da vi var gift. Det er en ferieform jeg liker godt. Man får se mange spennende steder da. Og rundt i Norge, og Norden er det mange perler 🙂
  Kjekt å se fra ferien deres. God idé å leie bobil for å se om dere trives med det 🙂

 2. Se her ja..dere har prøvd bobil livet dere også! Så gøy…syns du det var en fin opplevelse? Camping er jo ikke for alle…Flotte bilder, og gleder meg til fortsettelsen…Ha en god ny dag!

 3. Bra med regn nå…må få litt ..eller mye her snart også ..:)) Så gøy med bobiltur da..men jeg har aldri prøvd det selv.. :)) Mange vakre bilder fra turen <3

 4. Drømmen vår er å kjøpe oss campingbil, for da er man friere når man vi stoppe, sove, spise osv. Både mannen min og jeg liker å reise for å se nye steder. Derfor hadde en campingbil gjort susen.
  Kjempefine og nydelige bilder 🙂
  Tusen takk for de kjemepefine Bibelordene du deler <3 🙂
  Det var godt å få litt regn, og naturen trengte det, men det trenger ikke regne hos oss i syv fjortendagr da 🙂
  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
  Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 5. Har du kjørt forbi HER Også, Oslo 🙂 ? Så gøy med bobil-tur da. Må få høre om dere er fornøyd med det da, og det blir egen etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top