Seksortklumpen

Tilbakeblikk:

Jeg tror de fleste av mine lesere er som meg. Ikke en utlending, men norske kvinner som liker å gå turer i både fjell og mark og ta bilder. Det fleste også har en “bucket list” av ting man har lyst til å gjøre og steder man har lyst a se eller besøke.

Fjellturer er det beste jeg vet og ettersom det er mange fjell i Trøndelag har  fortsatt mange steder jeg må  se før jeg får en plass på et sykehjem en dag…for der blir det slutt på fjellturer.

Jeg er ikke en sprekk dame heller, men jeg prøver iherdig å gjøre en innsatts ved dette området.

Hadde ønsket lenge å gå opp til den høyeste toppen i Bjugn omradet.

Fjellet heter Seksortklumpen

Seksortklumpen er den høyeste toppen på Nyvassdalsheian, nordøst i Bjugn kommune i Trøndelag.[2] Toppen er det høyeste punktet i Bjugn, og danner det østligste grensepunktet for Hildremsvatnet naturreservat. (wikipedia)

Ettersom min mann var ikke hjemme den tiden, spurte jeg noen venner om de hadde lyst til å være med meg.

Og her er vi:)

Vi skulle gå ca 15km rundt opp og ned, men turen på vei ditt har ikke vært kjedelig fordi det mange fine motiver underveis. Jeg ble helt målløs. 

 

Vi tok  mange hvilepauser likevel

Endelig…snart på toppen…jeg med gule støvler. Fikk kommentar fra min yngste datter at jeg må kjøpe en fjellsko for ingen går til fjell med gule støvler. Bare meg. Og det har jeg investert. Da ser dere ikke meg igjen med gule støvler:)

Men jeg synes jeg var søtt da med gule støvler og gule capsen:) Og min mann er enig med meg:)

Etter mye strev…var jeg en stolt dame som nådde til topps for den yngste dame i gruppen kapitulerte før toppen:)

Processed with VSCO with al5 preset

Nedover turen var litt lettere da:)

Enn du?

Liker du å gå på fjellturer?

Avslutter med en sitat:

All great achievements come from working and waiting.

Unknown

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

16 thoughts on “Seksortklumpen

 1. en nydelig tur dette :=) og jeg synes dei gule støvlane var skikkelig fine :=) men din datter har rett støvler er ikke rette fotøy for fjellgåing.
  Jeg liker veldig godt å gå i fjellet,vi går helst på høsten,men sier ikke nei til en sommertur heller :=) akkurat no er jeg sykmeldt fra fjellturer siden jeg har opperert ene foten og den er ennå ikke god igjen,en fin gjeng du fikk med deg på turen,det er alltid kjekt

 2. Kjempefine og idylliske bilde 🙂 Jeg er egentlig kjempeglad i naturen, men pga kronisk betnnelsesreumatisme, og gjentatte kroniske betennelser i hælene kan jeg ikke gå på slike fjellturer. Har medfødt for stamme achillesscener, og går jeg på ujevnt underlag kan achillesscenene ryke tvert av.
  Dermed får jeg bare nyte de kjempefine fjellbildene som vennene mine tar 🙂
  Mannen min elsker å gå slike turer, men han har heldigvis en god kamerat og hans bror (min svigerbror) som han kan gå sammen med 🙂
  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Så flink du er! Det var jo en lang tur! Og ja..invister i gode fjellsko…det har du igjen for med rygg og ben…Ser ut som en flott tur! Masse flotte bilder! ha en god kveld!

 4. Fjellet er vakkert ..men har ikke gått fjellturer etter jeg ble syk..holder med småturer i nærmiljøet 🙂 Ser så flott ut der dere var og det ble mange vakre bilder..
  Du så super ut med gule støvler og caps..men er nok bedre å gå i fjellsko… Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top