Slutten

Da er snart slutten på dagen og i dag har det vært en herlig og begivenhetsrikdag. Ettersom solen kom med sin strålende glans i dag, fikk jeg og min mann lyst til å dra en tur til sentrum for å se på folketoget. Jeg tok noen bilder…men vet ikke om jeg kunne publisere dem uten tillatelse, så jeg publiserer bare dem som det går an som bildet av meg og hunden:)

Og bilene til utstilling

Ettersom vi bor bare i et lite sted, tok det  bare en time til å se ferdig toget.

Til middag hadde mannen min tilberedt stekt lammelår og fløtegratinert potet og jeg bakte pavlova kake til dessert. Vi spiste oss til maten tittet nesten ut av ørene 🙂

Etter middagen tok vi en velfortjent middagshvil og da vi våknet,  spiste vi igjen den nydelig kaken. Men vi måtte forbrenne kalorier og bestemte derfor til en liten fjelltur. Halv time kjøring fra der vi bor, en kilometer gåing og  opp til fredsengelen 400meter over havet.

Nydelig utsikt på toppen

Så nå er det bare å ta kveld etter en varm dusj:)

Hvordan gikk dagen din?

Ligaya

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Slutten

  1. Masse flotte bilder fra dagen…fine deg , kule fargerike biler ,god mat og vakker natur.. Hurra for Norge ! Ha en fin morgendag også ? <3 Veldig fint profilbilde ja <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top