Magda Ugle

God morgen og  gratulerer med dagen til alle.

Det er hilsen fra meg og Uglen Magda. Magda fikk se dagens lys i går før 17.mai. Det tok litt tid før hun bli født fordi matmoren har det travelt og vonde armer. Men nå endelig kan hun nyte sommeren i fulle høyder.

Og å sette på et tre er det beste hun vet.

Eller huske litt på en gammel huske

 

Men matmoren er redd for at Magda flyr av sted, så hun må flytte inn på stua

Eller ligge seg i to store puter

Og endelig blomster kirkebærtreet mitt

Avslutter innlegget med dagens bønn:

Takk Gud for inspirasjon jeg får fra Dine ord og fra andre som Du hadde inspirert til å skrive ned ordene Du gir til dem. Takk for at jeg blir tent som et lys. Jeg får nytt tilskudd av energi og mot. Jeg får den kraften jeg trenger til å møte utforingene i livet mitt: åndelig kraft, intellektuell kraft, følelsesmessig kraft og mye mer.

Herre, når jeg leser, hjelp meg alltid til å huske detaljene som jeg kanskje ikke får med noen ganger fordi jeg leser ukonsentrert eller har det travelt. La meg se helheten og de viktige budskapene.

Jeg ber også at jeg skal lese mennesker som jeg leser bøker.  La meg se det hele mennesket, ikke bare fra en vinkel eller en handling som kanskje ikke har vært bra i mine øyne. La meg se andre som Du ser dem.  Med kjærlighet og forståelse. Lær meg kunsten å be for dem isteden og overlate resten til Deg. Hjelp meg alltid til å være god mot min neste uansett hvem de er og hvordan de er mot meg.

Jeg ber i Jesu navn.

Amen

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Magda Ugle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top