Farlig enke!

Farlig enke
Vel, det er ikke akkurat meg eller noen jeg kjenner som er det. Men derimot jeg har lest en veldig spennende bok som jeg nesten ikke klarte å legge fra meg fordi det var veldig spennende. Egentlig jeg er type person som klarer tidlig i boken eller filmen å gjette hvem er den som er den stygge ulven, men i denne boken klarte jeg ikke det og det gjorde det mer spennende.
I boken heter hovedpersonen Maryan…farlig enken. Men hun var ikke en enke til å begynne med. Det var vekslingen mellom hennes fortid og nåtid. Det vekket sinne inne meg å få vite hvordan en tro kan ødelegge et menneskes liv eller flere. Fikk meg til å tenke hvor heldig jeg er som bli født et land hvor jeg må ikke omskjæres for å bli en fullverdig kvinne. Maryan er nemlig ikke norsk, men en muslim kvinne.
Boken handlet også mye mer om blant annet kjærlighet mellom to ulike og like skjønn, morskjærlighet, pedofile, menneskesmugling, flykninger og deres kamp osv . Historien berører tre land som Dagestan, Moskva og Norge.
Vel, hvis du liker å lese en bok som vekker dine følelser både på godt og vondt, lære om andre kulturer og bli holdt i spenning, bør du lese denne boken. Veldig bra skrevet.

« Farlig enke» skrevet av Lene B. Kanden. Du kjenner henne kanskje under blogg navnet «Deveny»
Du kan lese oppdrag fra denne boken her!

Farlig enke - Lene B. Kanden

God fornøyelse!
Ligaya

 

5 thoughts on “Farlig enke!

  1. Så gøy du har lest den ,og anmelder den her 🙂 Det var bra da. Jeg bør vel få kjøpt den jeg også 🙂 Litt treg bare, siden jeg ikke leser selv noe særlig lenger.. 😮 Ha en fin kveld Ligaya <3

  2. Så bra du har lest den..og var fornøyd…jeg her også henne på lista mi…men jeg liker ikke spennende bøker..da blir jeg så opphengt, og spenning i kroppen…så jeg må holde meg til noveller…Ha en god kveld!

  3. frodith: Jeg ble interessert når en annen blogger jeg ble kjent med gjennom bloggen publiserer en bok. Hvis du skulle skrive en bok, vil jeg også kjøpe dem. Det blir sikkert en fornøyelig lesing.
    Ha en fin kveld og klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *