Farlig enke!

Farlig enke
Vel, det er ikke akkurat meg eller noen jeg kjenner som er det. Men derimot jeg har lest en veldig spennende bok som jeg nesten ikke klarte å legge fra meg fordi det var veldig spennende. Egentlig jeg er type person som klarer tidlig i boken eller filmen å gjette hvem er den som er den stygge ulven, men i denne boken klarte jeg ikke det og det gjorde det mer spennende.
I boken heter hovedpersonen Maryan…farlig enken. Men hun var ikke en enke til å begynne med. Det var vekslingen mellom hennes fortid og nåtid. Det vekket sinne inne meg å få vite hvordan en tro kan ødelegge et menneskes liv eller flere. Fikk meg til å tenke hvor heldig jeg er som bli født et land hvor jeg må ikke omskjæres for å bli en fullverdig kvinne. Maryan er nemlig ikke norsk, men en muslim kvinne.
Boken handlet også mye mer om blant annet kjærlighet mellom to ulike og like skjønn, morskjærlighet, pedofile, menneskesmugling, flykninger og deres kamp osv . Historien berører tre land som Dagestan, Moskva og Norge.
Vel, hvis du liker å lese en bok som vekker dine følelser både på godt og vondt, lære om andre kulturer og bli holdt i spenning, bør du lese denne boken. Veldig bra skrevet.

« Farlig enke» skrevet av Lene B. Kanden. Du kjenner henne kanskje under blogg navnet «Deveny»
Du kan lese oppdrag fra denne boken her!

Farlig enke - Lene B. Kanden

God fornøyelse!
Ligaya

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

5 thoughts on “Farlig enke!

  1. Så gøy du har lest den ,og anmelder den her 🙂 Det var bra da. Jeg bør vel få kjøpt den jeg også 🙂 Litt treg bare, siden jeg ikke leser selv noe særlig lenger.. 😮 Ha en fin kveld Ligaya <3

  2. Så bra du har lest den..og var fornøyd…jeg her også henne på lista mi…men jeg liker ikke spennende bøker..da blir jeg så opphengt, og spenning i kroppen…så jeg må holde meg til noveller…Ha en god kveld!

  3. frodith: Jeg ble interessert når en annen blogger jeg ble kjent med gjennom bloggen publiserer en bok. Hvis du skulle skrive en bok, vil jeg også kjøpe dem. Det blir sikkert en fornøyelig lesing.
    Ha en fin kveld og klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top