Gullfoss

I Norge er vi velsignet med vakre natur. Vi har fine strender, fosser, fjell og daler og utsiktene forandrer seg i takt med vår, sommer, høst og vinter.

Jeg har sett en liten del av Norges vakre natur, men kunne tenke meg å se enda mer i fremtiden…før jeg bli gammel og grå og ikke kunne gå.

I fjor var jeg så heldig til å få en mulighet til å reise til Island for å besøke et søskenbarn med familie som bor der. Jeg reiste dit sammen med en av mine døtre og hennes sønn. 

Gullfoss, også på islandsk kalt Gullfoss, er en fredet foss i den sørvestlige delen av Island, 120 km nordøst for Reykjavík. Fossen dannes av elva Hvítá og har en høyde på 32 meter, fordelt på to fall. Det øverste har et fall på 11 meter og det som er litt lenger nede har et fall på 21 meter. Nedenfor fossen er juvet over 70 meter dypt. Gullfoss er en av de flotteste fossene på Island og en betydelig turistattraksjon. ( Wikepedia)

Jeg lar bildene taler for seg selv:)

Ønsker deg en fin dag!

Avslutter innlegget med dagens bønn:

Lord, I thank You that no matter how many my foes are, how big are the challenges that comes along, you will be there for me.

You will always help me to conquer them all because I trust in You.

Thank You that You are my shield and my glory.

You are the One who lift my head high?so that I will focus on You.

When I call unto Thee at any given time, You are always there with a listening ear and a helping hand.

Let me always see the works of Thine hands.

At night when I am awake, you give me peace and assurance.

You sustain me strength and I thank You for that.

I don?t need to fear the dangers of life because You will always be on my side. Praise be Thy Holy Name. Amen

 

 

 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

4 thoughts on “Gullfoss

  1. Ja vi er heldig og har masse flott natur i Norge! Island har en mektig natur! vakkert det også….flotte bilder! ha en god dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top