Tiden strekker ikke til!

 

Hei på deg og håper du får en fin og rolig dag der du får gjøre tingene du hadde planlagt til å gjøre.

Det fleste er vel opptatt med alt som skulle og burde gjøres hverdag at man ønsker at et døgn har mer enn 24 timer. I hvert fall jeg.

Jeg våkner klokka fem som regel eller før hver morgen og begynner min stille stund med Gud?skriver til han gårsdagens hendelser i mitt liv og ber for ulike situasjoner der jeg trenger hjelp, ber for familie og venner, ber for dagen og takker Han for velsignelsene jeg har fått. Etterpå leser jeg andaktsbøker og skriver det jeg lærer og blir inspirert av. Så hvis jeg får tiden, legger jeg ut et blogginnlegg som jeg hadde skrevet kanskje kvelden før. Halv seks begynner jeg å trene til klokka sju. Klokka sju steller jeg meg for å dra til arbeid. Arbeidstiden min begynner klokka åtte. De to timene jeg bruker til andakt, blogg og trening hver morgen synes jeg er ikke nok.

Så når jeg kommer på arbeid er det også mye å gjøre. Planlegging av kommende aktiviteter, koordinering, forberedelser, tilrettelegging og iverksetting av de jeg hadde planlagt for dagen. Mye før og etter arbeid. Skulle ønske at jeg hadde litt mer tid til å bruke til de eldre for de er så mange som trenger oppmerksomhet. Ofte tar jeg med meg en del jobb hjem som skriving av tekst og redigering av bilder som publiseres til kommunes facebooksiden. Men jeg elsker jobben min og bruker gjerne fritiden min for det. Men jeg skulle gjerne ha litt med tid til det.

Jeg er også et menneske som liker å lese bøker som romaner og hobbybøker, se romantiske film eller serier og kunne tenke meg å ha litt mer tid til det. Hobbyer som strikking og hekling, skriving og lesing av blogginnleggene, finne inspirasjon fra Pinterest, for å ikke snakke om facebook og spill som wordfeud. Vil også utforske steder ved å gå fjellturer eller bare vandre rundt omkring  og ta bilder. Alt der står også på listen min. Jeg lurer på når jeg skal få tiden til alt??? Ferie må jeg også ha tid til😊

Og jeg må også ha tid til familie og husarbeid som er de viktigste. Og selvfølgelig venner. Bygge og knytte forhold med dem.

 Jeg skulle ønske at jeg har mer tid til å fordype meg mer i Guds ord, formidle hans kjærlighet til andre og vitne og dra til bibelmøter.  Mer tid til å betrakte Guds skaperverk og mediterte på Hans godhet.

Og da skjønner du vel at tiden for meg ikke stekker til😊

Hva med deg? Synes du at får gjøre alt det du har lyst å gjøre?

Avslutter med dagens ord:

Forkynneren 3:1 Alt har sin faste tid, alt som skjer under himmelen, har sin tid.

Ligaya

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

3 thoughts on “Tiden strekker ikke til!

  1. Ja døgnet går ofte litt for fort..men jeg merker som ufør at jeg har godt med tid…men kan ofte ikke skjønner hvordan jeg rakk å jobbe også….hihihi…Ha en god dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top