Tid til alt!

 

Jeg var ute en dag og gjorde hagearbeid.

Det er vår og etter vinter var veldig mye tørre blad og kvister som ligger under buskene og på plenen.  Da jeg kjente den friske luften, gir den meg  en vis fred i sjelen. Det var godt å være ute i det fri. Men under jobbingen kjente jeg smerter på ryggen og det var vanskelig å reise opp etter å knele en lang stund.  Alderen innhenter meg! Jeg ble ikke ferdig med hele hagen.  Forhåpentligvis får jeg hjelp fra min man som nettopp kom hjem. Kroppen verket etter noen timer og jeg var sliten og måtte bare gi opp.

 

 

Det fikk meg til å tenke at livene våre har ulike sesonger og mens vi liker å nyte det gode sider av livet, trenger vi også å innse realiteten. Livet er ikke bare dans på roser. Roser har også tårnene.

Det er så mye skit som vi får fra verden som kan komme i tankene våre at vi trenger skikkelig vårrengjøring. Fjerne det gamle, skitne og negative tankene og erstatte med nye, men positive tanker. Nytt liv og ny giv. Som våren, vi bør også blomstre. Gi skjønnhet rundt oss og bli levende. Men det krever tid, krefter, vilje og determinasjon. Og når alt ikke går som de burde gjøre er det greit å søke hjelp ovenfra. For det er hjelp å få for de som spør.

Jeg kommer i hvert fall til å la mannen min få vite at jeg trenger hjelp med vårrengjøring😊

Det minnet meg om

Forkynneren 3:1-8

Alt har sin faste tid. Alt som skjer under himmelen, har sin tid:

En tid til å fødes, en til å dø,

en til å plante,

en til å ryke opp;

en tid til å drepe, en til å lege,

en tid til rive, en tid til å bygge;

en tid til å gråte, en til å le,

en tid til å sørge, en tid til å danse;

en tid til å kaste steiner,

en tid til å samle dem,

en tid til å smale dem,

en tid til å ta i favn,

en til å la det være;

en tid til å lete,

en tid til å miste,

en tid til å gjemme,

en til å kaste;

en tid til å rive sund,

en til å bøte,

en tid til å tie, en til å tale;

en tid til å elske, en tid til å hate,

en tid til krig  en til fred.

Ønsker deg en god vår dag!

Ligaya

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

4 thoughts on “Tid til alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top