Kontraster

Livet består av kontraster. Jeg tenke på i oppveksten min hvor vi manglet både måt, klær , omsorg rundt oss og noen ganger sted  å bo. Og nå har jeg alt i overflod.  

Da jeg var på Filippinene, tok jeg bilde av denne mannen som selger fisk på gata. Han sykler og selger fisk i hele nabolaget og gjerne gjøre ren fisken for deg!

Til kontrast til denne damen som bare sitter på fortauet og selger mat ( bildet er lånt fra min svigerdatter, tatt i Malaysia tror jeg!

Men på Filippinene finnes det også store butikker hvor man kan handle alt mulig. Mange frukt sorter også videre.

Men også de som selger på gata. Vi stoppet her for å kjøpe frukter da jeg var på Filippinene.

 

Jeg snakker om kontraster…og her er det en kontrast av lys i mørket. Bildene er tatt av mitt eldste barnebarn da de var i Singapore!

 

 

De er vakre ikke sant og har sin sjarm.

Som person liker jeg ikke mørket, men når lyses vises frem i mørket…kommer skjønnheten frem. 

Og det gjelder kontraster….jeg synes at de har også en sjarm. Det blir jo kjedelig hvis alle er likens:)

Avslutter innlegget med dagen ord:

Atter talte Jesus til dem og sa: Jeg er verdens lys; den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys.

Johannen 8:12

Ligaya

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Kontraster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top